dimecres, 23 de febrer del 2011

Standing in the way of control

Arizona Baby no és sols un títol reconegut (el títol original és Raising Arizona) de la pel·licula dels germans Cohen. És també el nom d'un grup de Valladolid de rock folk americà gens menyspreable i  el nom d'un grup de rock en Català. Els de Valladolid, emparats pel segell Subterfuge records, compten amb una versió country molt agradable del tema How i wish you were here dels Pink Floyd. Amés de la seua marcada tendència a l'estil americà tenen la propietat aliar-se amb bandes d'estils comparables i que tenen com a resultat cançons i versions molt bones com ara la molt reconeguda i molt versionada Standing in the way of control dels Gossip. Aquestos grups són Los Coronas  i els mallorquins L.A. amb el quals componen una fantàstica versió de la cançó de Gossip (prem ací si vols escoltar la versió). I seguidament us adjunte un tema dels de Pucela.




Continuant amb versions i grups de moda no puc passar per alt la versió the Standing in the way of control feta pels britànics The Ting Tings. En aquesta ocasió, i deixant a banda el rock, el grup de Katie White, fusiona l'èxit dels Gossip amb el sobreexplotat èxit del grup germànic Snap, The Power. El grup de The Ting Tings tenen diverses cançons que formen part de pel·licules tan poc recomanables com: Una conejita en el campus o Què les pasa a los hombres o en sèries televisives com ara, CSI: New York, Nip/Tuck i la que serà la meua pròxima dedicació en relació a sèries televisives, The Inbetweeners darrere creació de la cadena britànica E4. Si teniu uns minuts podeu animar-vos amb la doble versió de Standing in the way of control + The Power dels The Ting Tings.


2 comentaris:

AlfredRussel ha dit...

Ei, que bona música poses!

(Ja t'ho tenies calladet, bandarra...)

Salut i una abraçada ;)

El Turista Covard ha dit...

Moltes gràcies Pep. No sempre senc bona música però sí la que ens agrada...Si et va disfrutar alguna cançó de les que pose...bo!